Alpimomcinar Bebeğim her gece 1 kere beyaz kaka yapıp ardından normal kaka yapıyor son 1 haftadır böyle daha bir aylık başına gelen var mı? Beyaz dediğim süt beyazı değil biraz grimsi şefaf gibi başına gelen varsa acaba yatış verirler mi kaka takibi için?
Alpimomcinar pinkooo_02 doktora başka bir sebepten gitmiştim gittiğimde onu da göstereyim dedim acile gittim fakat randevu al dedi şimdi Çarşamba gününü bekliyorum :(
Alpimomcinar [silindi] umarım hiç birşeyi yoktur ama alerjiye razıyım daha kötü şeyler çıkıyor internette kafayı yiycem
Aybalosmoms Ya neyden kaynaklandığını şu an unuttum instagramda bir postta okumuştum muhakkak doktora bildirilmesi gereken bir kaka rengiydi, vakit kaybetmeyin derim.
happiestMom Alpimomcinar baska bir doktora cıkıp mutlaka anlatmalısınız. Gri kaka asla iyi değildir 1 haftadır böyle yapıyormus keske ilk yapmada cıksaydınız. Çok geçmiş olsun.
pinkooo_02 Alpimomcinar canım inetrnete bkma internet kafayı yedirir insana korkma Allah’ın izniyle hicbirseyi yoktur en kısa zamanda doktora götür canim
_YanakReisinAnnesii Alpimomcinar beyaz kaka tehlikeli bir kaka rengi . Karaciğer, safra kesesi vs onlarla alakalı olabiliyor , ihmal etmeden en kısa vakitte mutlaka doktora götürün bebeğinizi.
Simarel Alpimomcinar normal kakayı görüyor olmanız da avantaj ama çok önemli bir durum mutlaka doktora gidin. Benim oğlumda çoklu besin alerjisi var. Ben de kanlı dışkı ile farkettim ama alerjide hic beyaz kaka duymadım. Gaita testi versenize. Yakında hastane varsa beyaz kakayi gördüğünüz anda hastaneye götürün kakayı bir kaba koyup ama 30 dk icinde vermeniz gerekiyor. Çıkan sonuca göre şekil alırsınız büyük ihtimalle randevu aldığınız doktor da bu testi isteyecektir. Çarşambaya çok var..