Aylinn Ya bu bezlerinde içinde topak topak ne koyuyorlar anlamıyorum ya taş kadar sert ve batiyor popoya oğlum iki gündür poposunu kasıyor kipkirmizi yapıyor artık nasıl batıyorsa ama bu son yani artık asla molfix almıyorum sizin bezlerde öylemi yoksa bitek bendemi böyle cikiyor
Sezgin Aylinn vall bende bıktım artık molfixden. Bir kere kaka yaptı mı bütün üst baş batıyor. Sleepyde hiç öyle olmuyordu ama bebeğimin bacaklrını çok sıktığı için molfixe geçmiştim. Şimdi de sürekli kakalı kıyafet yıkıyorum. Yok mu kaka geçirmeyen bacak sıkmayan bi bez ya
Momsboy Aylinn bi yerde minies içinde aynı şey yazılmıştı tarihi geçmiş olabilir mi bezin normal bişey değil çünkü
behay biz "huggies" kullanıyoruz, aşırı iyi.. tavsiye ederim, ben çok memnunum. Çok dolu olsa bile kizimin derisi kupkuru oluyor..☺️
Aylinn behay oğlum ilk doğduğunda almıştım şuan yaşadığım şehirde bulamıyorum malesef çok memnun dum ustelik
Aylinn Sfnrrr bana denk geliyor sanırım 😊 çıldırmamak elde değil sızıyor bide çok fazla yani topak topak içi
behay Sezgin canim azeriyim ben, burda var, ama sizin oralarda varmi yokmu bi malumatim yok maalasef😐
Aylinn Sezgin inanır mısın her kaka yapmasından banyo ve üst baş değişimi yapıyorum küçük çiş bile sızıyor inanılır gibi değil yani
Pnr-talha Sezgin prima premium care hem dokusu yumusak guzel hemde cok guzel sariyor oneririm. Bende hep sleeppy kullaniyordm ama hem sıkıyor hemde geceleri cisini tasiriyordu bi bakiyorm islanmis yavrumun heryeri. Prima hepsiburada cok sanuyguna geliyor nerdeyse sleepyile ayni fiyat az fark var ama oda deger
Ahanife Aylinn ben hiç böyle bi sorun yaşamadım yeşil paket kullanıyorum 6 aydır tarihin de bir sorun olabilir mi acaba bilemedim
Eminegokhan Aylinn bende kullandm ogluma memnun kalmadm kıpkırmızı olmuştu poposu e bebeğin kendi ürettiği bez var baby me diye onu kullanıyorum ve çok memnunum
[silindi] Aylinn ben beyaz paket olanı kullanıyorum. Burada hepte yazdım çok memnunum. Arada yeşil paket kullandığımda oldu dediğiniz sorunla karşılaşmadım
Sezgin behay haa anladım. Evet türkiyede de daha önce varmış ama pazardan şekilmiş bahsettiğimiz marka
[silindi] FHKK bazen hepsiburadadan alıyorum bazende bazı marketlerde denk geliyor tabi yerine göre değişir