Mommmm34 Sibel22- Bende implant kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama doktorum başka bir hormon ilacı verdi implant kaynaklı değil dedi. Adetten sonra inşallah benim de biter
Aynur_58 tugbacns bende takılı adet olmuyorum devletteki doktor ya hiç olunmaz ya ara kanama yada çok kanama yapar dedi
Kuzey-isigim 1052k-k daha güvenilir geldi dierleri kayıyormus diye korktum açıkcası bir de hormonlu da adet azalıyormus o yuzden . Benim reglim çok fazla oluyor oç:(
1052k-k Kuzey-isigim ben de taktırmıştım ama yan etkileri yüzünden bir sene sorna çıkarttırdım bana yaramadı açıkçası. Reglim az olmasına rağmen sancı yapmıyor kayma olmaz fln dediler diye tercih etmiştim
busraterim Sibel22- adet düzeniniz şuan devam ediyor mu adeti tamamen kesince vajina kuruluğu olmadı mı
Feyzanne Mommmm34 benim 6 ay bilfiil devam etti. 6-9 arası rahattım. 9-11 arası da her gün kanama oldu 11.ayda bitti bir kere normal adet oldum 13.ayda tekrar 15 gündür kanıyorum aldıracağım galiba
Hh3758 Feyzanne merhaba kanama dışında memnun musunuz koruyuculuğu gerçekten yüksek mi ek yöntem gerekiyor mu
Feyzanne Hh3758 biz ek bi şeyle korunmadık bence gerek yok %100 e yakın, 1.5 yıldır kullanıyoruö bir şey olmadı şükür
durdane01 Sibel22- merhabalar deri altı implant takılırken adetli mi olmak gerekiyor ,2 ay oldu doğum yapalı hala adet olmadım ama taktırmak istiyorum