Bilgilianne21 23 gün oldu doğum yapalı bugün baktım iç dikişlerim hala duruyor simsiyah ipler var içeride psikolojim bozuldu bu kadar uzun süre düşmemeli normal mi sizin ne zaman düşmüştü?
rainayaz Bilgilianne21 canım normal tabikide korkma ama yine de istersen doktoruna gidip baktırabilirsin ☺️
Prenses_annesi04 Bilgilianne21 benmde öyleydi malesef ben zeytinyağı kullandım 10 gün falan sanırım dikişler düştü yara güzel kapandı ve şuan da 10 ay oldu doğum yapalı eser kalmadı izin falan varmı nasıl hiç görmedim ben ama zeytinyağı ve terayagli otlu bişey yapmıştı annem onalr iyi gelmjsti
Emireymenmom Bilgilianne21 ben bir özelde bir devlette yaptım doğum özelde yaptığın doğumda dikisler 15 güne düşmüştü ama devlette attıkları dikis 40 gün sonra düştü. İp farkı oluyor
Damlanr Bilgilianne21 bakmasaydınız keşke hiç tavsiye etmezler aklınızdan zor gidiyo diye ben 50 gün sonra baktım eski hali gibiydi hiç bir fark yoktu ilişkide 40 tan sonra sorun olmamıştı
Cennetkokulum2 Benimkide duruyordu 40 dan sonra falan gecti benimki dus aldikca erir demisti doktor 🫶🏻
Bilgilianne21 Cennetkokulum2 peki bu dikişlerden sonra ilk ilişki nasıl oluyor resmen deliğin içine dikiş atmış piskolojim bozuldu görünce ilişkiye sanırım 1 sene cesaret edemem
Bilgilianne21 rainayaz doktorum tutmuş iyi demişti ama 10 gün oldu bakalı madem tutmuş niye düşmüyor acaba
rainayaz Bilgilianne21 duş aldıkça o yumuşayacak kendiliğinden, elini sürdüğün zaman eline gelecek benimki öyle olmuştu.
Bilgilianne21 Prenses_annesi04 içeriye nasıl sürdünüz peki benim dışarıda yok 1 dikiş var belli bile değil ama içeride 5-6 tane var oraya nasıl sürcem
Prenses_annesi04 Bilgilianne21 valla canm ben içeriye sürmedim ya dışardan çok vardı içerden his etmiyordum vardı ama hisetmiyodum sen dışarıya sür içine elleme enfeksiyon riski olmasın
rainayaz Bilgilianne21 kuzum ben doğum yapalı 10 ay oldu benim bile hâlâ sızlar düzelmesi 2 seneyi bulur ☺️
Bilgilianne21 rainayaz ayy peki ilk ilişki nasıl oluyo ben çok korkuyorum nasıl cesaret edicem sanırım 1 sene eşimden kaçarak geçicek çok korkuyorum