karacalarinanasi benim ünide özel eğitim hocam vardı Hatay tayfur sökmen kampüsünde Suat Sakallı rehabilitasyon merkezide vardı. erken teşhisle 10 çocuktan 8 i ni tamamen iyileştirebiliyordu yurt dışındada bulunmuş.tabi 10 yıl oldu mezun olalı ve depremde her yer yerle bir olduğu için şuan bir şey ditemiyorum. Facesi vardı bir araştırıp sorsanız iyi olurdu. Yardımcıda olurdu. Bir başka konu ise eşimin kuzeninin oğlu aynı teşhis konuldu sizdeki gibi ilaç verildi ama ilacı çok kullanmadılar diye biliyorum. çocuğa tv tlfn herşeyi veriyorlardı.destek aldılar . 1 yıl özel bir kreşe gitti.Tv tlfn tamamen kaldırıldı. Parklara gitti çocukların arasına karıştı 1 yıl sonunda sadece ara ara anne babanın kısa kelime ve cümlelerini tekrar etmeye başladı. Yazın kuzenlerinin çocuklarıyla ful bir arada zaman geçirdi çocuk konuşmaya iletişim kurmaya başladı. 2. Yılda ise krele devam etti ve bol bol kuzenlerinin yanına gitti hafta sonları. Konuşması daha da arttı. Şuan 2. Yılın sonlarında çocuk 4-5 yaşlarında baya baya konuşuyor tabi ağlama istediğini yaptrmaya çalışma nöbetleri oluyor.Buarada Dil kursuna gidiyor haftanın 2 günüde. Üzülme güzel anne inanıyorum ki sende atlatacaksın.En ömemli dikkat etmn gereken konu çocuğun için aldığın destek yani yönlendirme doğru mu süreci birebir takip ediyorlar mı fayda sağlıyor mu.