Bebetonunmotheri Kızlarr her öğün yemekten sonra kiyafet degistirmek zorunda kaliyoruz. Çünkü üstü basi mahvoluyor. Kiyafetlerdeki lekeler çıkmıyor napmam lazim. E bebekten leke cikarici aldim bana misin demedi😂😂 Disarida giyecek temiz kiyafet kalmadi
Vldnbrra Bebetonunmotheri lekeli yerleri su ile ısla beyaz sabun sür sonra leke çıkarıcı birazcık dök öyle at makineye benim tüm lekelerim o şekilde çıktı
Elaa_gozz Bebetonunmotheri my rabbit var trendyolda onu kullanıyorum gayet güzel çıkarıyor lekeleri işlem biraz uzun sürüyor ama değiyor her alanda da kullanılabiliyor
Elaa_gozz Bebetonunmotheri üzerinde kullanımı yazıyor oradaki ölçülerde kıyafetlere göre sıcak suya belirtilen ölçüde döküyorum toz halinde olduğu için erimesini bekliyorum kıyafetleri içinde leke yoğunluğuna göre bekletiyorum sonra makineye atıyorum
Asyaveannesi04 Bebetonunmotheri ya ön yıkamasına koyuyorum yada lekenin üzerine döküp kaynar su döküyorum üstüne iki şekilde de çıkıyor
Poly-ana Bebetonunmotheri Canım beyaz sabunla çitileyince oğlumun beyaz zıbınlarında ki kaka lekeri bile çıkarıyor bende bir sürü leke çıkarıcı almıştım boşuna almışım duruyor simdi hepsi işe yaramıyor