Elizannn3 Kızlar merhaba normal doğumum marttaydı aralıkta doğum yaptım şuan bebeğim 3 ay 18 günlük normale göre yenidoğan neye göre hesaplamam gerekiyor mesela 4 aylık olucak yakında 4 aylık püre mamalardan vermek istiyorum verebilir miyim bilginiz var mı ?
BelaCivciv Elizannn3 Ben gelişimini düzeltilmiş ayına göre takip etmeniz gerekiyor diye biliyorum ama daha bilgili olanlar yorum yapsın tabi. Yani bence ek gıda için erken
Melis1706 Elizannn3 prematureylerde 13 hafta onceden mi ne oyle bisi vardi instagramden ebeayse yi takip edin onun bebegi premature ayni ilkokuldan mezun olmustum kendisiyle
Gny18 Elizannn3 ikiz bebeklerim 35 haftaık doğdu. Ben düzeltilmiş ay falan hesaplamıyorum. Doğduğu günden hesaplıyorum tam 6 ay 3 günlük oldular ek gıdaya başladım. Yeğenim 7 aylık doğmuştu ablam da düzeltilmiş ay falan hesaplamadı 6 ay dolar dolmaz ek gıdasını vermeye başlamıştı. Benim bebeklerimin gelişimi de normal ilerliyor yani 7 aylık bebekler neleri yapıyorsa benimkilerde yapıyor.
Uzayyy Püre mamalar için acele etmeyin , 6 aydan önce vermeyin . Prematüre olduğu için sindirim sıkıntısı yaşar
edafmo Elizannn3 düzeltilmiş ayına göre takip etmeniz gerekiyor gelişimini canım. Benim bebeğimde takvime göre 2 aylık ama gelişimini düzeltilmiş 1 aylık takip et dedi doktorum Kaldı ki zaten pire mama 4 ayda neden veresiniz ki? Tamam tadım yaptırabilirsiniz belki ama normal zamanında doğan bebek bile olsa püre mama için çok çok erken
Elizannn3 Bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşım kullandığını söylemişti ben yinede siz bilgisi olanlarada sormak istedim ebebekte +4 +5 falan yazısı görünce merak ettim sormak istedim çok sağolun ❤️