Lina_3520 Merhaba bayanlar eşim aşırı sinirli bir insan bir anda parlayan şiddet vs kötü bir huyu yok ama bir anda parlayıp sesi yükseliyor sonra sakinliyor ama bunun için kullanabileceği bir ilaç var mı sinir için bişeyler kullanan faydasını gören var mı
Aysegul93 Lina_3520 psikiyatriye gitmesi gerekir bu ilaçlar kafaya göre başlanıp bırakılmaz evet bir ilaç var doktor kontrolü ile başlarsa işe yarar
Show_must_go_on Lina_3520 Eşiniz de bu durumun farkında ve rahatsız ise psikolog en iyi çözüm ama farkında değilse göndermek bile sorun kafanıza göre ilaç burda kim yazsa vermeyin
Lina_3520 Aysegul93 peki işe yarıyor mu gerçekten bırakınca yine eski haline mi dönüyor sonuçta ilaç ömür boyu kullanılmaz
Lina_3520 ElizEla_ sorun bana bağırması değil bana bağırdığın da bende ona bağırıp susturuyorum ama herşeye aynı sinirlendiği an sesi yükseliyor trafik de işte dışarda ben genel anlamda çözüm arıyorum
Aysegul93 Lina_3520 işe yarıyor tabiki bırakınca eskiye döneceğini sanmıyorum doktor yönlendirme yapar yinede