Balllllanne Kızlar 40 ımız yeni çıktı sabah özellikle ve gündüz sütüm iyi ama akşama doğru azalıyor siz de bu problemi yaşıyor musunuz
DMHD Balllllanne Bu durum çok normal benimde öyle oluyor o yüzden sabah birini emzirince birini heme sağıyorum ikiside boş olup aynı anda süt üretsim diye akşam üstüne doğru azalıyor sabah sağdığım sütü veriyorum dengelenmiş oluyor çünkü huzursuz oluyor boş gövsü emerken
aytugpasa Bende öyleyim 1 aylığız sabahları akıyo mübarek akşama sıfır 🙈 ikindi vakit uyuyorum bebek uyuyoken ve bol su içiyorm faydası oluyo ve tatlı şeyler tüketiyorum reçel sütlaç şerbetli tatlı çok değil tabi 1-2 dilim 🙃
Ebrunureren 51 günlüğüz geçen haftalarda benimde öyleydi hatta bazen kesiyilodu akşamları sonra düzeldi rezene çayı çok güzel süt yapıyor
aytugpasa Balllllanne ya oluyo ya da psikolojik çnkü bnde işe yarıyo 1-2 dilim şerbetli tatlı yiyip uyuyorum 1-1.3 saat uyandığmda sütüm oluyo şükür 🙃 bide solgar b12ye başladım bugün bakalım onun etkisi olvak mi
esrathegulcesmom aytugpasa sizde işe yarayan tatlı değil de uyumak bence ☺️ Tatlı yiyip uyumadığınızda da artıyor mu?
aytugpasa esrathegulcesmom normalde de tatlıyı severim yerim yemediğim gün yok oluyo desem yalan olur denemem lazm 🙈🙈