Zeliha24 Merhaba hanımlar yeni doğan aparatlı kanguru kullanan var mı nasıl kullanıyor ve bebek için ne kadar sağlıklı tavsiye eden var mı
Deletedmom388 Zeliha24 Ben de araştırıyorum kimi iyi kimi kötü diyo,aybaşında doktorumuza soracağım emin olamıyorum cünkü
Derya91 Zeliha24 Solomombaby kullandım yenidoğan aparatıyla beraber. 3 ayına kadar falan kanguruda uyudu orda rahat ediyordu
Guel_ Zeliha24 bende kanguru aldim 3,5 kg dan 9 kg kadar kullaniliyo yenidogan icinde ben 1 aylik kontrolündeki kalca usg sonucunu bekledim kanguru kullanmak icin
Smeyye28 Zeliha24 ben boba4g kanguru kullanıyorum doğumdan beri tam bir kurtarıcı istediğin heryere gidebiliryırsun içinde mışıl mışıl uyuyor oğlum şu an 4 aylık olduk 20 kilo taşıma kapasitesi var araştır derim😊
Eesmaaanur Zeliha24 bizim 1 aylıkken doktorumuz önerdi o şekilde kullanmaya başladık. O zamandan beri de chicco easy fit kullanıyoruz.
Erencinarinannesi Zeliha24 mamadusbaby yenidoğan aparatlı kullanıyorum 50 günlükten beri çok memnunum 3 ay 21 günlük halen aparatla kullanıyorum