Aylin1122 3,5 aylık bebeğim doğduğundan beri mama ile besleniyor anne sütü yok denecek kadar az alıyor.Aptamil kullanıyoruz ama kakasını yaparken çok ıkınıp zorlanıyor.Kullanip memnun kaldığınız bu sorunu yapmayanlar mama önerebilir misiniz?
Hbbknk Aylin1122 Aptamil conformil kabızlık konusunda iyi ben bir çok mamayı denedim doktorum bunu önerdi rahatladı kızım ama bir mamanın iyi gelip gelmediğini anlamanız için 1 hafta kullanmanız lazım birde mamayı alırsanız önce kapağını kapamadan kaşıkla karıştırp iyice çözdürün formu farklı çözümeme durumu yaşanabilir önceden söyliyim size☺️
sultaanyildirimm Aylin1122 merhabalar kızıma aptamil prosyneo mama kullanıyorum kabızlık yapmadı çok şükür bebekten bebeğe farklılık gösterebilir bebelac gold , hipp combıotıc önermişti doktorumuz çevremizde bu 3 mamayı kullanan çok anneler var doktorunuzu danışın bunlardan birini önerecektir bebişinize geçmiş olsun 🙏🏻🌸
Mhs1407 Aylin1122 en baştan beri hipp kullanıyoruz çok şükür mama kaynaklı gaz kabızlık vs sorumları yaşamadık memnunum ben
Aylin1122 Bu forumda kimse bebeğine mama vermiyor heralde abuk subuk şeylere dünya kadar yorum gerçekten bebekle ilgili şeylere duyarsızlık
Ozggesen Aylin1122 bizde aynı sebeplerden aptamili bıraktık. Doktor bebelac gold önerdi onu deneyeceğiz. Bugün başlayacağım deneyip size tekrar bilgi veririm 🙏🥰
Aylin1122 Hbbknk Teşekkürler bunuda duydum ama artık bebeğin ikinirken gözünden yaş geliyor deneyeceğim olmadı
Aylin1122 sultaanyildirimm doktorum Aptamil kilo aldırıyor diye değiştirmedi ama ben değiştiricegim kararlıyım hipp olabilir evet
Aylin1122 Mhs1407 hipp daha mı az şekerli aptamile göre birde hangisi organik mi organik combiotic mi
MaviBoncuk_ Aylin1122 kabızlık konusunda bebelac gold dan daha iyi bir mama görmedim. Kullanıpta bebeğim kabız oldu diyeni de görmedim. Ben kullanıyorum kakasını yaparken çok rahat zorluyor ve yapıyor. Size de tavsiye ederim.
Mhs1407 Aylin1122 evet daha az şekerli benim tercih etmemin en büyük nedeni oydu organik combiotic kullanıyorum ben hazmı daha kolay
Svlykdr Aylin1122 merhaba benim oğlum şuan 2 yaşında ama doğduğunda bende aptamil vermiştim aynı sorunu yaşadım hiç iyi gelmiyor genelde çoğu bebek aptamil yüzünden sorun yaşıyor sonra bebelac gold kullanmaya başladık çok yaradı ve sütüm yok denecek kadar azdı humana süt artırıcı çay ile birlikte petibör bisküvi şiddetle tavsiye ederim sütü maşallah taşırıyor🥰
Serpil33 Aylin1122 golden goat mama kullanıyorum gaz problemi bitti çok sükür çok gazlıydı normalde kakasındada problem yok☺️ Aylin1122