Oznur_0708 Kızlar aktarmalı uçcaz Ankarada beklicez ama bagajı diğer uçağa aktarcaklarmış ben bebek arabasını almak istiyorum verirlermi aktarmada beklerken? Böyle bişey yaşayıp alan varmı ?
Oznur_0708 Oznur_0708 ??? Varmı ?? Pazar günü uçuş havalanını arıyorum açmıyor şuan yoksa oraya soracaktım
cheesecake Oznur_0708 ucagın kapısına kadar bebek arabasıyla gidiyosunuz el valiziniz varsa onu ve bebek arabasını geri kapıda alıyosunuz büyük valiziniz gidiyo sadece
Oznur_0708 cheesecake ben aktarmada durunca sordumda belirtirseniz veriyorlar diyo yoksa valizler diğer uçağa hemen aktarılıyormuş belirtmezse veriyorlarmış
Marianne Oznur_0708 tamam da uçacağınız havayolu şirketi belli değil mi? Thy, pegasus, sunexpress vs gibi
Oznur_0708 Tomtom ay canım sordumda talep ederseniz verirler dedi de yaşamış tecrübe edşnmiş birinden kesin net cevap almak içimi rahatlatacak
Mercosey Oznur_0708 veriliyor ama bebek arabasını teslim ederken diyeceksiniz ki inerken kapıdan almam lazım o zaman merdivene getiriyorlar