Cigdematasoy1995 Ben normalde Hesaba aktarıyodum ama bu ay hesaba da aktaramadım, daha önce talimat verilmiştir yazıyor halbuki öyle bişe olmadı. Bi para vercekler ona da 40 takla atıyoruz almak için 🤦
Birisi_ Cigdematasoy1995 basvuru ilgili birime yonlendirildi yaziyo me zaman sonuc aciklanir acaba kac gun suruyo
kuzeyyildizi_ Cigdematasoy1995 daha önce vermişsiniz yani geçen aylarda diye öyle diyor ve aktarılıyor bnim öyle oluyor hep
Anneyimanne0 Cigdematasoy1995 ay evet benşmde öyle diyor halbuki talimat fslan vermedim aktaramadım pttde de yok para, normalde ayın 11inde yatmış gözüküyor ptt bakıyorum bakiye 0 diyo
Anneyimanne0 Cigdematasoy1995 canım bi daha bak benimde sabah öyle diyordu anlattıpın gibi daha yeni baktım düzelmiş sosyal kartına aktarılmış yazıyor
Anneyimanne0 Bdee07 hiç bişey 😂şansa çıkıyor kimine çıkıyor kşmine çıkmıyor bende öylesine başvuru yapmıştım dedim bana çıkmaz bi baktım çıkmış
Anneyimanne0 Birisi_ canım zaten haziranda son başka yok umudunu kırmak istemem ama artık başvurulara bakmıyorlar biteceği için umursamıyorlar
Cigdematasoy1995 Aile destek uzatıldı dediler ya bitmicek sanırım yardım parası ama maaşlar artış olduysa ona göre bi düzemleme yapabilirler maaşı yüksek olanların kesilebilir belki.