metehan2 2 dk emiyor sonra kafayi bi ceviriyor ne yaparsam geri emmiyor doydugunu asla sanmiyorum kisa sure sonra yine emmek istiyor zaten ne bu😬 4 aylik
Deletedmom019 metehan2 5 dakkada doyar canım 😍 önceki gibi uzun emmesini bekleme dikkati dağılıyor ondan bakınıyor
Ayazefe1 metehan2 sormayın bizimde aynı 4 ay 4 günlük 10 gündür yaşıyoruz bu durumu ama çok çabuk emiyor artık önceki gibi değil ve doymuyor malesef ikisini de emdikten sonra ağlamaya devam ediyor doktor tavsiyesiyle devam sütü vermeye başladım onu da içtikten sonra gülücükler atmaya başlıyor😅
Evseldoku metehan2 aynen bizde öyleydik şimdi yavaş yavaş topluyoruz. Ama çok tatlı oluyolar. Ayakta veya yatarak sessiz ortamda emzirmeyi deneyin. Ben doyduklarını düşünmüyorum. Beslenme gerilemesi bunun adı :)
Gamzeciks metehan2 bizimkide emiyor çekip bana gülüyor sonra tekrar emme çekme gülme oyun yapıyor sanki. Sonra kapatınca meme arıyor bebeğim şok 😂😂
B_u_r_c_u_3761 Muhtemelen atak dönemindedir bebeğiniz meme reddi uyku reddi sürekli kucak bunlar olabilir sonradan geçiyo kendiliğinden bizdede vardı 5 aylık olacağız yeni yeni düzelmeye başladı
nilveannesi B_u_r_c_u_3761 biz 32 haftalık doğduk henüz tahmini doğum zamanına gelmedik kasımda doğacaktı. Atak haftası henüz hesaplanamaz mı hesaplanır mı ?
AselRuveydam_12 Aynı durumdayız bizde 4.5 aylığız iki çekip hop kafayı çeviriyor sonra tekrar geliyor sonra bidaha gidior derken kafayı yiyorum😂😂 uzun emmesini Ali babanın çiftliği şarkısıyla sağlıyorum uzun dediğimde beş dakika😂😂
Prensveprensesannesi Etrafını keşfediyor annesi daha net duyuyor ve görüyor maşallah o yüzden korkma sakın 💕
B_u_r_c_u_3761 nilveannesi bence bebeğiniz doğduktan sonra normal ay ay olarak hesaplayın genelde 4 ayda başlıyor 10 yada 10 gün sürüyor biz yarın tam 4 ay 15 günlük oluyoruz 2 gündür daha iyi eskiye döndü gibi
metehan2 Ayazefe1 aglamiyor gayet keyfi yerinde kafayi ceviriyor bana bakiyor guluyor falan ac olsa aglar diyorum ben de napiyim
Cansuhmn Benim kizimin uyku saati gecince yapiyo asla emmek istemiyo aksine emerek uyuyo bide ama asla zorlamiyorum oyaliyorum acikiyo sonra kendi yapisiyo emmek icin en korktugum meme reddi emmiyosa zorlamayin acikinca emmek isteyince emer
elassmom Benim kızım da 4 aylık aynısını yapmaya başladı bu hafta. Kendini geri atıyor etrafa bakıyor doymadığı halde. 4. Ay atağı🤦🏻♀️