Derenimomteacher Bol bol sohbet edin benim oğlumda 2 yaşında cümle kuruyor şuan🥰 benim yaptığımı bana söylüyor anne napıyormuş yemek yapıyormuş gibi gibi .. Fakat ben bunu Tv ile bağdaştırıyorum ve düzenli uyku düzeni ile oğlum gunduz uykusu sevmez genelde aksamları erken uyuyup sabah erken kalktıgı uyku rutını var doğdugundan bu yana bol kıtap okuyoruz etkınlık boyama babası ben calısma masasına annede otursun babada otursun boyama yapalım hadi dıyor bızım dahil olmamızı cok sevıyor cunkü bebeklıkte destekli oturdugundan bu yana eşimle hadı oyun oynayalım birlikte diyerek aile anne baba kavramını pekiştirdik eşim ben yoksam o oynar konusur oglum bırazda merak duygusu yuksek bır bebektı sureklı bune one şuna dıye soruyor sonrasında kendısı o esyayı objeyi tekrar edıyor ama bunun en buyuk etkisi Tv den uzak tutmama baglıyorum gunluk rutınımı söylerken kendısı alıstı benım replıklerı soyluyor sımdı ev supırcez sonra camasır katlıycaz gbı sureklı dahıl edıyorum herseye yıgenlerımle eşimin yıgenlerıylede gorusuruz onlarla oyun oynamayı sevıyor aklına geldıgınde soruyor sureklı herseyı sankı karsımda buyuk yetıskın var gıbı acıklayarak konusuyorum hırcınlastıgı zaman yıne telkın edıcı konusursam eger duruluyor ınatlasmıyor bak once işimizi halledelım sonra yapalım dedıgımde sakınlesıyor yani iş sizde bitiyor herseyı konusun anlatın anlıyorlar gayet anlamaz benı demeyın o kadar ıyı anlıyorlar ve hanı sen bebeksın al oyuncakların bunlar hadı oyna değil kendi kendine ogrenmesini beklemeyın siz neyi öğretip aşılarsanız ilerde bunun meyvesını toplarsınız emin olun🌸🥰🥰