Pinarzeynep Uç aylık kızım var meme reddi yaşıyoruz bi kere de kaç ml süt veriyorsunuz? Meme reddini asmamız icin neler yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var😔
ertus26 Pinarzeynep ben ne kadar çıkarsa biberona koyup veriyorum o doyana kadar içiyor 5 aylık oğlum genelde fazla çıkmıyor Zaten bende 60-90-120 bazen 60 çıkıyorsa hipp mama yapıyorum doymadigi icin
Yenidenanne Pinarzeynep zorla canım başka bişeyle verme ac kalınca mecbur içecek biberonla verirsen o daha kolay gelir hepten bırakır bebeklerde oluyo meme reddi ama sabretmek lazım
meeese Pinarzeynep sabır edin. Benim de o zamanda öyle yaptı. Zıplayarak emzirdim uyurken emzirdim 1 haftada geçti şükür. Bir de belki farklı bir şey yediyseniz beğenmeyebilir. Sütü sağıp atın. Öyle deneyin
AselRuveydam_12 Emzirebildiğiniz kadar emzirin gerisini sağıp kaşıkla verin derim biberon sokmayın araya hepten vazgeçmesin sizden geçici bi dönem inşallah en kısa zamanda biter🙏🏻
Pinarzeynep meeese memeye yatınca agliyor emmiyor sağdıgim sütü içti tadından değil yanı insallah bizim de geçer emmeye başlar hayırlısıyla 🤲