dikkatbebekvar Kızlar. Sol gögsümün alt kısmı cok agrıyo dokununca üste bastırıyorum bişey yok altında var acı. Bir de baya sertlik vardı orda dün. Dus aldım 2 3 kez sagdım ama anlık rahatlatıyo sadece. Neden olmustur.
Ozaninanasi dikkatbebekvar bende de çok oluyordu orda tıkanıklık var ve süt kalmış o yüzden ağrı yapıyor sürekli 2, 3 ya da 4 saatte emzirip sağım yap kalmasın ama strese girme çıkarıcam diye birkaç günde geçiyor
PamukPrensesannesii dikkatbebekvar başlığı ’mastit mi ? ’Olarak değiştirin bence. Bilgisi olan varsa girip okuyabilir
dikkatbebekvar Ozaninanasi bebegim pek güzel emmiyor. Sütün son kısmını almıyo belki de o yüzden oldu. Tazyikli kısmı içiyo. O da zorla. Ama sagım yaparım bol bol 🫤
Ozaninanasi dikkatbebekvar Aynen benimde öyleydi ne çektim süt içinde kalıyordu hemen sağım yapıyordum bıkmıştım artık ama 3 hafta oldu geçti sadece ufak sızı oluyor bazen aldırmıyorum onu da büyük ağrıların yanında hiç bile ama sağmıyorum artık o süt kaldığı zaman sanki bıçak kesiği gibi ağrı olurdu şimdi kalmadı
PamukPrensesannesii dikkatbebekvar bebeğinizi emzirmeden tayzikli kısmı sağın bence. Zira sonradan gelen süt daha yağlı ve yarayışlı oluyor ve tayzik gaz yapıyor
Ozaninanasi PamukPrensesannesii Ben sapmayı bıraktım artık sürekli sık emziriyorum şimdilik ne mastit ne sertlik ne ağrı kaldı
dikkatbebekvar PamukPrensesannesii o zaman hiç emmiyorki sinirleniyor. Baya sıkıntılı emmesi insallah bırakmaz. Sütüm de cok yok