Aselimm1601 Merhaba arkadaşlar kızım 3 aylık 5500 kilo 3 numara beze yeni geçtik bez büyük olmasına rağmen bacaklarına oturuyor kızarıyor sizde böyle bir durum yaşadınız mı? Ne yapmam gerekiyor kararsız kaldım
Kubraaa89 Aselimm1601 7. Aydan sonra sürekli çiş ve kakası beline kadar çıkıyordu birde inanılmaz pişik oldu öyle böyle değil yavrum 17 aylık 4 aylıksan beri iyileşmiyor prima premium care önerdi doktorum Ama komşum baby Me kullanıyor çok beğendiğini söylüyor.
pleasemom Aselimm1601 bizde taşma sorunu vardı yani çişi bile taşıyordu pes ettim molfix pure&soft kullanıyorum çok memnunum
yigitpasaninannesi_35 Aselimm1601 bizde sleppy kullanıyoruz ben hep 1 beden büyük kullandim sanki diğer bezlere göre bunun bedeni 1 beden küçük
kolonyalimendil Aselimm1601 bende sleepy bu yüzden bıraktım bez oluyordu ama bacakları sıkıyor diye büyük alıyordum düşünün 4 aylıkken 5 no almıştım bezden memnundum ama kalıbı cidden dar Migros’un bezine geçtim rahatladı bebem 😊
Ayseee60 Bizde 4 ay sleepy kullandım küçükken sorun yoktu ama büyüdükçe sızdırmaya ve lastikleri kızartmaya başladı. Takipçilerime sormuştum baby turco pek önerilmedi bebem naturel, molfix ve jenny will BİM’in bezi önerilmişti sırayla hepsini denerim bebem naturel sızdırma yaptı. Molfix de güzel jenny will de çok güzel primaya taş çıkartır demişlerdi deneyim dedim ve gerçekten çok guzel dokusu,kokusu ve çok uygun suan jenny will ile devam ediyorum menmunum
Cns03 Ayseee60 beden olarak nasıl bimin bezi acaba kilosuna uygun mu almak lazım yoksa sleepy gibi kalıpları küçük mü
Sedasss Kubraaa89 merhaba hamazic pişik kremini kullandınız mı doktor önerisi ile keşfettim çok etkili bir krem. Bu Arada bende molfix kullanıyorum pişik sızdırma vs yapmıyor
Ayseee60 Aselimm1601 jenny will gerçekten deneyin iyi gelirse birden değiştirmek zorunda kalmazsınız hem uygun fiyatlı iki paket alıyorum diğermerine gore
Kubraaa89 Aselimm1601 hiç kullanmadım o markayı bilmiyorum ama bi ara acil a101 den dışı yeşil pofi miydi neydi bi marka aldım. Çok iyiydi yA gerçekten bulabilirsem prima felan aynı bence yine alırım
gokcealime Sleepy sızdırma yaptı ben memnun kalmadım, eşimin iş yerinden 2 büyük paket Prima gelmişti onlardan çok memnundum ama aşırı pahalı, şimdi goon premium soft kullanıyorum çok memnunum, bizde pişik ve sızdırma yapmadı
Fgul28 Sleepy özellikle bantları çok kötü 16 günlük oğlumun çişini sızdırdı, sırf paket bitsin diye bekliyorum. Migrosun mini bebek bezini deneyeceğim kullananlar memnun
pleasemom Aselimm1601 kızarma yapmadı hiç ve bezin farkını zaten elinize aldığınız an anlıyorsunuz çok memnunum açmak bahsettiğim seri en güzeli
Cns03 Bende sleepy kullanıyordum beden olarak hep 1 beden büyük almama rağmen hep sıktı. Çocuk 6 aylık olmuştu 6 beden bez sıkıyordu 🙄 bende değiştirdim goon marka bez kullanmaya başladım çok güzel tavsiye ederim mavi paketlesini aldım önce o da güzel ama sarı paketlisinin içi daha yumuşak daha güzel ondan devam edecm. Ama BİM’in bezini de denemeyi düşünüyorum
Kubraaa89 Sedasss hametol kullandım malesef işe yaramadı. Pure soft diye bi ıslak mendil almıştım sanırımm oda tetikledi. Doktora gittim suyla yıka mendil kullanma dedi bide sudocrem zaten kullanıyorum onu önerdi bakalım şimdilik azaldı gibi