Belizanasi Merhaba hanımlar, bebeginiz icin kullandığınız gunes kremlerini ve olumlu/olumsuz deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
balkaymak__ Belizanasi bu yaz tatile gidicez nivea kids aldım kızıma bakalım daha denemedik ama eskiden watsonsta çalışıyordum güzel bilgiler vardı eğitimde müşterilerde memnundu baya
Zeliff Belizanasi kızım atopik dermatitli olduğundan cildi çok hassas ve beyaz tenli çok çabuk kızarıyor. Mustela kullanıyoruz iki yıldır güneşte yanakları bile kızarmıyor bize çok iyi geldi.
Belizanasi rmbzdmr evet ben de büyük ihtimalle mustela alacağım ama sizlerin deneyimini merak ettim 😊
Belizanasi Zeliff nunu duyduğuma sevindim çünkü benim kızım da egzama geçirdi ve hassas cildi var teşekkür ederim bilgilendirmeniz icin
Kubrashnn Zeliff benm bebegımde öle tam adını yada resmini paylasmanız mümkünmü bende kara kara dusunuyordum ne alıcam die
rmbzdmr Belizanasi kendim kullandım güzeldi yani lekelenme olmadı cildimde ama bebek için bu sene ilk olacak 😊 normalde eczane ürünü kullanıyordum hamilelik döneminde mustela almıştım
Zeliff Belizanasi benim kızımda geçirdi egzama. Tek memnun kalmasiğım yeri vücuduna kremi sürdüğümde parlıyor. Ama faydasını gördüğüm için değiştirmedim
Ozgeruya Belizanasi gecen sene mustela kullandık bu senede aldık doktorumuz sadece onu kullandiriyor bide atopik ciltli normal zamandada kullanıyoruz
Kubrashnn Zeliff birşey daha sorucam sinek yememesi adına da bişey sürülüyomus vucuda losyon gibi bu tarz bir ürün kullandınızmı varmı önerebilceniz bir ürün