Dlshnn3 İnternetten aldım büyük geldi daha önce mağazada beden değişikliği yaptım ama ürünü de pek beğenmedim açıkcası onu iade edip başka ürün alabilirim dimi yoksa internetten mi iade yapmam gerek mağazada yapıyorlar mı
Lululi Dlshnn3 interntten aldığın ürünğ mağazafa değiştirebiliyorsun sadece interntten aldığını söyle fiş yok diye yada hediye geldi değiştrmek istiyorum diyeblrsin
Aselllll Dlshnn3 iade edebilirsiniz fatura ile ama ındırımlı aldıysan ne kadar verdiysen o kadar veriyorlar para ıade kabul edilmiyor sadece başka ürün aynı fiyattan alabılırsınız veya hedoye kartına yukluyorlar parayı
plakayerli Dlshnn3 internetten alıp mağazadan defalarca iade yaptım. Kısa sürede para kartıma yattı. Sadece sipariş numarasını soruyor. O da faturada var. Faturanıza uygulama üzerinden erişebilirsiniz
Dlshnn3 Lululi değişim olduğunu biliyorum da iade alıyorlar mı yada başka ürünle değiştirme yapabiliyorlar mı bide kuponla aldığım fiyattan mi yoksa normal fiyattan mı iade yapıyorlar onu merak ettim
Dlshnn3 500 tl lik ürünü kuponla 400 e aldım diyelim 400 den mi iade yapılıyor yoksa 500 den mi :) ona göre birler beğeneyim bari