Biryigitannesi06 Kızlar oğlum 16 aylık altını değiştirirken eşofmanını hep geri çekiyo ben indiriyom o kaldırıyo 😂 acaba utanıyomu diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler bu konu hakkında neden böyle yapıyo olabilir ?
betuuls Biryigitannesi06 21 aylık oğlum da öyle yapıyordu. Bence bezini değiştirmek istemiyor çünkü sonrasında bu kıyafetlerini değiştirmek istememeyle devam ettti. Hvalar ısınınca bezi bıraktıracağım inşallah
Biryigitannesi06 mLyyk inan hiç bilmiyorum ama sabahları bezi dolu oluyo bi yerde okumuştum sabah bezi temizse öyle başlayın tuvalet eğitimine diyodu
seherkocoglu Bebeklerde cinsellik 18 aydan sonra başlıyor diye biliyorum. Yanş tamamiyle sizi taklit ediyor gibi geldi bana
Biryigitannesi06 seherkocoglu allah allah vallahi hiç yanında bişiler yaşamadık neden böyle oldu ki 🤦♀️
Biryigitannesi06 seherkocoglu haaa korktum bi an Allah seni emi 😂😂😂 ondan olabilir aslında çünkü çok utanıyo ben eşofmanını indirdikçe o geri giyiyo bide bez değişiminden nefret ediyo feryat figan ağlıyo bezi gördüğü zaman
seherkocoglu Biryigitannesi06 bence o bez değişmekten nefret ettiğinden çekiyo yine de sen savaşa devam 😂 ben komple üstünü çıkarıp değiştiriyorum kızım var. Durmuyı çünkü.
Biryigitannesi06 seherkocoglu bende öyle düşünüyom bacım bebe azrail görmüş gibi oluyo kaçacak delik arıyo valla 😂 allahım seninde yardımcın olsun 😂❤