Zahidefem _07cinarhsn kimisi 6 ayina kadar surebiliyo ama benimki 2 ayindn sonra rahat cikarmaya basladi oldu ama rahat cikardi zorlanmadim kndi cikarmaya basladi
Deletedmom388 _07cinarhsn 2.aylık kızım, ilk ay 3hafta düzenli metsil kullandık baya iyi geldi.Şu an çok azaldı arada bir oluyor ama 4ayı bulan da var 6ayı bulan da.inşallah sizinki uzun sürmez
Gizos2 _07cinarhsn ben biogia kullanmıstım oğluma cok iyi geldi bi ay rahatlattı bizi cok iyi bi bagırdak düzenleyici ayriyeten zinco kullandım bize iyi gelmişti dene istersen
210796 28 günlük bebeğim.başlarda zorlanıyordı şimdi kendisi pırt pırt içinde sakkamıyor😂o yaptıkca biz ölüyoruz gülmekten
Ofiser _07cinarhsn bitecek üzülme 🤣bizimde 3. Ayda bıraktık gaz damlasını rahatladı kendi yapıyor şimdi siz de damlanızı bırakmayı deneyim belki düzelmiştir. Çünkü damlalar da bazen gaza zorluyor ıkınıyor bebek de bizde öyleydi mesela
ArEyMu 210796 benim de oğlum var bu gaz problemine çözümü henüz ben de bulamadım ama sorsan her şeyi aklına gelebilecek her şeyi denedim denemeye de devam ediyorum çünkü bazen öyle oluyor ki nefesi falan kesiliyor mosmor oluyor ıkınıp da yapamayınca
_07cinarhsn Deletedmom388 metsil bende kullanıyorum başlarda faydası oldu ama su anda yok 😥 2 3 gündür çok uykusuzum