Deletedmom_62 15 yaşındaki kız kardeşime pantolon alicam ama daha önce hiç pantolon giymedi hep eşofman giyiyor bu yüzden bedenini bilemiyorum kendim de tesettürlü olduğum için tahmin edemiyorum. Yardımcı olur musunuz kızlar ? Boyu 157 kilosu 42
OptimusPrime Deletedmom_62 Zayıf bir kız anladığım kadarıyla. Yaş olarak olanlarda kendi yaşını, beden olarak ise Jean 26-27 /xs-s iyi olur. Rahat kalıp ya da regular fit yazanlar daha bol oluyor onlarda en kucuk beden dahabiyi olur.
Deletedmom_62 OptimusPrime daha önce 25 denemisti çok dar geldi 26 da dar gelir diye düşündüm 27_28 arasındayım 28 çok mu bol gelir acaba
Deletedmom_62 Papatyaaa01 biraz da pantalondan pantolona değişiyor sanırım onun denediği siyah dapdar bir pantolondu ama benim alacağım likrali İspanyol paça pantolon yaziyo
OptimusPrime Deletedmom_62 27 alabilirsiniz bence. Pantolon biraz kalıp işi çok belli olmuyor. Nerden alıyorsunuz ki?
Adababy Deletedmom_62 alcağınız pantolon likralıymış zaten o yüzden 28 beden çok bol gelir ve potluk oluşturur. Bazı beden isimleri değişkenlik gösteriyor. Siz 26 alın o ona dar gelmez esnek kumaş olduğu için cuk oturur.
Deletedmom_62 OptimusPrime modamızbir diye bir site daha önce bebeğime mont aldım memnun kaldım şimdi bakarken pantolon falan gördüm de bayramda giyer diye düşündüm bir de şu bluzu alsa sizce yaşına uygun mu
Deletedmom_62 OptimusPrime öyle mi dersiniz😃 ay ben senelerden beri tesettür kıyafetlerine baka baka açıklar nasıl giyinir tamamen unuttum . Ona sorsam ergenlik döneminde hiçbir şeyi beğenmiyor öyle aynı kıyafetlerle yaşayıp gidiyor. Genelde eşofman tişört giyiyor ama pantolon üzerine güzel bir bluz almak istedim tişörtü her zaman giyiyor bayramda bari başka birsey giysin ne tarz birseu alsam bir öneriniz var mi
Deletedmom_62 OptimusPrime farketmez sadece tarz olarak nasıl birsey alsam onu bilemiyorum lcw olabilir ya da nerden istiyosaniz birsey bulamazsam en kötü ihtimalle yine tişört alicam
Deletedmom_62 OptimusPrime bunu giyeceğini hiç sanmıyorum gomlek tarzı asla giymez hani çok tarz giyinen degil de daha çok erkek gibi giyiniyor da diyebilirim o yüzden zaten bluz bulamıyorum