Annebbk Merve_Aydn61 alfa değerinde 60 üstünü normal diye biliyorum bizim 58″ çıktığı için pavlik bandaji önerdi
Merve_Aydn61 Anneoluncauykuyok Normal dedi ama etrafımdaki çoğu insan da sıkıntılı dedi kafam karıştı
Anneoluncauykuyok Merve_Aydn61 doktorundan iyi bilseydiler onlar doktor olurdu canım bence boşuna endişelenme ☺️ normal dediyse normaldir çok içine sinmediyse başka doktora götür derim
BabyArel Merve_Aydn61 etrafınızdakiler doktor mu ? Doktor iyi demiş neden insanlara kulak asıyorsunuz başka bir doktora daha sorun içiniz rahat etmiyorsa cevrenizdekiler çapanın gururu dolandırıcı Ayşe doktor gibi olmasınlar 😒
Mmbbcn 60 üstünde olması yeterli diye biliyorum ben normal demişse sıkıntı yok. Sıkıntı olsa çift bez takın derdi
Misbebekkk Annebbk merhaba cevap verirseniz sevirim. Benimde biri 58 çıktı çift bez dedi ne yapmalıyım
Mervek0 Merve_Aydn61 bizimde değerin biri 60 diğeri 61 çıkmıştı doktor 1 ay sonra gel tekrar bakalım dedi kalça daha çok gerilemiş 3 aydır aparat kullanıyoruz korkutmak gibi olmasın ama ne olur ne olmaz başka doktora da götür bence o değerler ölçen kişiden kişiye değişiyormuş
Busra005 Bizde de beta 49 diğer beta 50 çıktı normal dediler ama bilemedim şimdi önemli olan 55 ten küçük olması mı yoksa iki değerinde aynı olması mı
Kardelenyavascaa Bizimde 58 62 di çift bez kullandık 25 günde 63 e 66 oldu çift bezi bıraktık. Bandaj sonraki aşama diye biliyorum
Annebbk Misbebekkk doktor çift bez dediyse yapacak bir şey yok ama bizim doktorumuz önermedi bir ay Pavlik bandaj kullandık çok zor olduğu için sonraki aylarda frejka yastığı önerdi onu kullandık şimdi yaşına geldi bıraktık