yamac0608 2 ay 20 günlük oğlum nefes alamadığı için ağlayarak uyandı burnu tıkanmış annem yanımda kalıyor o grip biraz ondan geçti sanırım. Serum fizyolojik ile çektim burnunu calpol verdim ateşi yoktu biraz daha iyi var mı başka çözümü olan ne yapmalıyım?
akillibidikcgty yamac0608 benimkininde burnu tıkalı :( serum fizyolojik sıkıcım. Takip ederim ateşi olursa çalmış veririm .inşlh Burun tıkanıklığı ilerisine gitmes
Ezgi8919 yamac0608 cnm ben çekiyordum doktor dedi böyle olmz 2ml şırıngaya çekiyosun serumu kafasını yana tutp sıkıyosun diger taraftan çıkıyor ne vr ne yok herşet temizleniyor rahat nefes alıyor bide onu dene bZm ki grip gibi sürekki hırlıyor nefes alamıyordu şimdi iyi şükğr
Hercai88 Başka çare yok bizde öyle atlattık. Bir kaç gün burnu açılana kadar huzursuz geçer geceleri çok sık uyanır
Hercai88 yamac0608 valla biz yazın ortasında olduk hava değişiminden dolayı ailemin yanına gitmiştim 1 hafta sürdü 🤦♀️ 2 kez acile gittik artık burnundan kan geldiği için.. Açarken dikkatli olun fazla temizlemeyin serum sıkın onun zararı yok ama aparat ile çekmeyin günde yalnızca çok dolarda nefes alamaz ise 3 kere yapın bize öyle demişlerdi yoksa tahriş olurmuş