Tahaaaa Bugün 2 aylık olduk da üç aşısı varmış üçünü de aynı gün de mi yapıyorlar Ayri günlerde mi verem aşısı her zaman açılmıyormuş
BirPrensAnnesi___ Tahaaaa aynı gün yapılıyor gerçi bize koldan olanı 2 hafta kadar sonra yaptılar o da aşı yok diye
Egementosunannisi Tahaaaa ben doktoruma sordum bu soruyu önermedi her çocukta ateş huzursuzluk yapacak diye bir şey yok aşıyı oksun huzursuz olur ya da ateşi olur verirsiniz dedi
Hndealnathn Aynı gün yapılacak. aşıdan önce verilen ağrı kesiciler aşının etkisini azaltır.2 çocuğum var ikisininde doktoru 38 i gormedikce ya da çocuk çok aşırı huzursuz olmadıkça hiçbir zaman aşıdan önce ilaçla herhangi bir müdahalede bulunma dedi.3 gün yikamayacaksiniz.
MaviBoncuk_ Tahaaaa bizimde 10 gün sonra yapılacak. Demek 3 tane yapılıyor yandık desene. Kızım zaten huzursuz bi bebek. Hepten huzursuz olacak😕
Tahaaaa MaviBoncuk_ verem aşısı her gün açılmadığı için gün vermiş o zamana da ikibucuk aylık olacağız normal mi
Cemosss Tahaaaa gecen hafta cuma olduk bide ben rotada yaptırdım. İlk gün biraz agrıdan dolayı inledi ama ateş cıkmadıgı için hiç ilac vermedim. Bence en son care ilaca basvurun
lamisrt Ayni gün oluyor. Benim oğlum ağalamadı, ama o aşılardan sonra 48 saat hep uyuyordu. Gecede ateşi çıktı biraz, şurubu verdim hemen geçti