gocebebirbayan Kızlar bebeğim 6 aylık. Bundan almak istiyorum ama kullanışlı olur mu? Sofrada yanımıza oturturken, oyuncakları ile oynarken oturtmak iyi olabilir diye düşünüyorum. Sizce almalı mıyım? Oturamıyor daha bu arada kendini tutamıyor.
Beraninannesii gocebebirbayan 5.ci aydan beri kullanıyorum çok memnunum her yere götürüyorum . Oturmayı bunda ogrendi diyebilirim ilk zamanlar mama sandalyesi in minderini koyuyordum birde önüne battaniye asiyordum öyle alıştı.
cbkckbr gocebebirbayan mama sandalyesi daha iyi olur sofra icin bi süre sonra iyice hareketlenecek durmak istemeyebilir bunda biz banyo için kullanıyoruz o şekilde çok kullanışlı iyi ki alışım diyorum her banyodan sonra 🤭
Uykusuzhergeceeee gocebebirbayan mermer ya da parke üzerine vakumlamanız lazım oturağı yoksa ağırlık merkezine doğru devrilme olur. Biz banyoda kullanıyoruz yere vakumluyorum. Tezgaha ya da masaya vakumlanabilir
GSevilay65 gocebebirbayan ben sadece banyo da kullanıyorum yemek zamanı mama sandalyesi tavsiye ederim cnku çok hareketli oluolar bir zamandan sonra öndeki kilitlerinde bozulma oluo
gocebebirbayan cbkckbr mama sandalyesi var bir tane ama evimizde. Temmuzda taşınınca kullanacağız onu ve kızım oturuyor onda. Bir tane daha alasım da yok çünkü aşırı pahalılar. Zaten yerde yemek yiyoruz işimi görmez mi acaba
gocebebirbayan Uykusuzhergeceeee çok teşekkür ederim. Gözümün önünde dursa halıda yine de kullanışlı olmaz mı acaba
gocebebirbayan GSevilay65 o zaman hiç almayayım. Mama sandalyesi de almicam çünk0 çok pahalılar. 2. Çocuğum evde bir tane var kızımın oturuyor o onda
Uykusuzhergeceeee gocebebirbayan dikkatlı olursanız olur tabii. Ama sağa sola doğrulmak isterse dikkatli olun bizzat kendim yaşadım ondan diyorum 😊
Gamzeeyigun gocebebirbayan ben aldım kullanıyorum ama benimkinin önde kilidi yok açmayı öğrenir diye kilitsiz aldım bi yere gittiğimizde mama sandalyesini ya da yurutecini goturmektense bunu taşımak daha kolay oluyo
Gamzeeyigun gocebebirbayan ben sırf bi yere gittiğimde oturabilmek için aldım işimi de görüyor çok şükür aldığım modelin önünde de küçük oyuncakları var onlarla oynuyo oyalaniyo
Mircet gocebebirbayan ya ben çok memnundum bundan annemlere falan giderken taşıyordum.banyoda da baya iş görüyor