Hyl-kbr1501 Kızlar bebeğime sleppy kullanıyorum kilosuna uygun numara kullandığım halde lastik kısmı iz yapıyp bacakları kızarık oluyo KESik izi yani ne önerirsiniz bana
dgnsnr @"Hyl- Hyl-kbr1501 aynı konudan muzdarip olarak bende molfixe geçtim çokta memnunum tavsiye ederim.
Findukezmesi Hyl-kbr1501 aynı dertten Molfix pure softa geçtim. Sleepy nin kalıpları çok küçük. Molfix öyle değil. Şu an 3 aylık 3 numara kullanıyoruz çok memnunum.
Nilunas Hyl-kbr1501 baby turco dan molfix e geçtik baby turco da lastik izi ve taşma olmaya başladıydı molfix harikaymış
AhseniinAnnesii Nilunas bende sleppyden baby turcoya gecmeyi dusunuyodum. Sleppyde kakasi surekli tasiyor. Kiyafeti elimde çitilemekten illallah ettim. Burda ki herkes de molfix onermis ona mi gecsem acaba
ikibalannesii Hyl-kbr1501 Bezden kesene kadar 2 çocuğuma da prima pure kullandım bazen markette bulamadığında premium care aldık hiç taşma sızdırma problemi olmadı bizde
Denizege35 Hyl-kbr1501 prima en iisi dogduğundn beri kullnıorum pahalı ama onlrdan önmli deil tavsie edeblcein en ii bez o bence