Kuzeyinannesi7 Mickeymouse44 3 ay 10 günlük 2 aylıktan beri 21.30 -22.30 arası uyutuyorum sabah 7 kadar deliksiz uyuyo karnını doyuruyorum geri uyuyo 10.30 kadar ama gündüz uykuları hiç yok 10 dk yada yarım saat şeklin de hep
BirPrensAnnesi___ Mickeymouse44 benim oğlumda 3 ay 9 günlük gece misafirimiz vs olmazsa 22:00 en geç 22:30 da uyutuyorum gece 2 2:30 gibi kalkar emer geri yatar sonra sabah 7 8 arası uyanır emer altını değiştir vs derken 9 da bidaha uyur gibi gibi böyle geçiyor 😊 rutin edindik mi bilmem ama kendi çapımda bisiyler yapmaya çalışıyorum işte
Adenveannesi Mickeymouse44 9 - 9 buçuk gibi mutlaka gece uykusuna geçmiş oluyor benimki sabah 7 de tamamen kalkıyor gece de 2 defa mamaya kalkıyor
Mickeymouse44 Bebekcey normalde 11 de uyuyodu ama bi kaç akiamdı krize grip ağlıyodu uyucağı zaman bugğn 9 da uyutup yatağına yatırdım uyudu şimdi emdi geri uyudu bakalım nasıl gecicek gece sabah kaçta kalkıcak🤣
Salina Bir hafta sonra 3 aylık olacağız. Canı ne zaman isterse o zaman uyuyor. Düzene isyan modunda. :)
Mickeymouse44 Bizimde öyle akşam olunca çıldırıyo resmen bugğn başladım 9 da uyuttum karanlıkta uyudu şuan emdi tekrar uyudu bakalım gece nasıl gecicek kızım var 3 yaşında onu öyle alıştırmıştım
Lastlyy 3 Ay 11 günlüğüz Akşam 8 de uykuya dalıyoruz ama gece 3 4 ayaktayız sabaha kadar sürekli uyku ve uyanıklık halındeyız Denge kuramadık bir türlüüü💆🏻♀️
kizlarimbenimherseyim Benim kız da 3 aylık 8 30 ta uyuttum gece mama ya sahur zamanı uyaniyor yiyor bi süre daha uyuyor 6 da uyaniyor bi saat neredeyse uyku yok gündüz de uyur sık sık uyuyor ama uzun degil
Buseumayyy BirPrensAnnesi___ uyanıklık süresi 1.5 saat değil mi? Gündüz kaç kere kaç saat arayla uyutuyorsunuz peki akşam o saate kadar dayanabilmesi için
Hayattumutt 3 ay 11 günlük 23-24 arası uyur ve genelde 8 e kadar uyanmaz,gece 4 ye uyandırmadan emziriyorum,gündüz nadiren uyur,15 dakikayla 1 saat arası,pek uyumuyor gündüz Gece uykusunu seviyor Gündüz hiç sevmiyor
Nimettttt Aynı durum bizde de var gece 12 bucuktan önce uyumuyir ne yapsamda gunduz de uyuyamıyorum emerken uyuyor tek ne yaptıysam daldiramadim kafayi yicem
Mickeymouse44 Nimettttt biİmde öyleydi artık akşam üstü 5 den sonra uyutmuyorum 8 de odaya giriyorum karanlık 9 a kdar uyumuş oluyo
busra977 Mickeymouse44 normalde benimki mamasını yiyip uyuyordu sueekli ama 3 ay 14.gunden beri gece uyumak istemiyor cidden sabır sabır diyorum aşırı agliyo ve durmuyor
Ceyda33 Oğlum 10 gibi uyurdu ama şu aralar düzeni değişti. Gece 23.30 dan önce uyumuyor. Gündüz üç uyku yapıyor ve ikisini uzun uyuyor. Buna bağlıyorum geç yatmasını. Erken yatsın diye de zorlamıyorum. Daha erken zorlamak icin bence. Gece yatınca sabah 8 gibi uyanır. Çoğu gece kalkmaz. Zamanla bir düzene girer elbette
Mickeymouse44 Ceyda33 bizimde geve 11 den çncr uyumuyordu ama bu sefer uykuya geçerken ağlama krizi yaşıyoduk erken yatırdım o sorun ortadan kalktı tabi ne kadar sürer bilmiyorum