ecosummm 3,5 yaşında Kızım dünden beri karnım ağrıyor diyordu sabah 8 gibi uykudan kusarak uyandı 2 kere kustu ondan sonra ishal başladı baya su gibi yaptı 2 kere sizde var mı kızlar etrafınızda falan
Ucansupurge ecosummm 2 hafta oldu aynı şekilde bizde kusma ve ishal oldu sağlık ocağı ebemiz rota salgını var bu ara baya yaygın rota kapmış olabilir demişti 🤷🏻♀️
Lavina ecosummm böyle bir salgın var benim kızım 1 aylıkken oldu 10 gün hastenede kaldık şu an bir yaşında daha çoçuklar içinde yaygın probiyotik alın eczaneden bol bol su verin zor çoçuklar çok susuz kalıyor o sürecte
Gktrkefe ecosummm 1,5 yaşında oğlum ben ve teyzesi aynı salgınla uğraşıyoruz oğlum çok etkilendi serumla zor topladı ishal devam ediyor 😟
Birisibirisi Lavina canm rotavirüsü her yıl tekrarlıyor mu bilgin var mı geçen sene 5 gün hastanede yatmıştık acaba bağışıklık oluyor mu hep mi ağır geçiriyor
ecosummm Gktrkefe ateş var mı peki sizde ateş yok şu an ama karnım ağrıyor diyor sürekli ishal su gibi sabahta 2 kere kustu size de çok geçmiş olsun
CemreDemsal Benimde kızım aynı şekil oldu dün kustu serum taktırdık ilaç yazdılar ama ishal oluyor iştahıda yok mama yemiyor bişey yemiyor su vermeye çalışıyorum içmiyor yeni 1 yaşına girdi
ecosummm CemreDemsal geçmiş olsun benimkinin de iştahı yok valla canım doğru düzgün birşey yemiyor su veriyorum Habire sıvı kaybı olmasın diye
Aysunn41 ecosummm bende geçirdim aynı hastalığı salgın dediler 4 gün çektim hiç birşey yiyemedim iğne yaptılar öyle iyileştim
ecosummm Aysunn41 geçmiş olsun valla salgın herhalde benim kız da habire karnım ağrıyor deyip tıvalete giriyor su gibi ishal yarım doktora götürcem sabahta 2 kere kustu
Balbulutu ecosummm evet ayrıca kızamık ve uyuz salgını var dikkat edelim geçmiş olsun bayramda geliyor kalabalıktan çok korkuyorum
ecosummm Balbulutu sağol canım Allah razı olsun cümlemizinkini inşallah sabah kusarak uyanınca korktum dedim neden oldu derken ishal başladı