morlu_baby 6 aylık bir bebeğim var ilk kez anne oldum ve 5 6 sene cocuk düşünmüyorum.. 5 6 sene için spiral taktırılır mı ve ağrılı bişey mi ? Kadın doğumcu mu takıyor nasıl bişey ki bu hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Minikkopya morlu_baby kadın doğumcu takıyor evet ama onun da koruma açısından garantisi yok..kayma yapabliyormuş. Yani cok güvenmeyin.
gurbet_gelini12 morlu_baby kaç senedir takmışım kaydı geçenlerde hamıle kalmadım ama kanamayı da coğalıyor malesef
morlu_baby Nacafa evet bunuda duydum ama sanırım ömrü 2 3 seneymiş tekrar tekrar yaptırılması gerekiyormuş ne kdr doğru biliyorum bilmiyorum açıkçası. Siz yaptırdınız mı peki
Nacafa morlu_baby evet ömrü 3 yıl ama spiral gibi kayma durumu yok. Ben deneyimsiz bir doktora taktırdım ve kendiliğinden çıktı implantım, deneyimli bir doktor bulup tekrar takmayı düşünüyorum
morlu_baby Nacafa mantıklı aslında implant işi ömrü 3 yılsa bana 2 kez yaptırmak yeterli olur . Peki ücreti ne kdr
Nacafa morlu_baby implantı 1850₺ ye aldım muayene ücreti 450 takma ücreti de 2000₺ Totalde 4500₺ idi. Ama doktor hatası yüzünden çıktığı için doktora verdiğim parayı geri iade aldım ben