Linaamom bultak oyuncaklar halkalar iç içe gecmeli kutular bunları alabilirsin benimki 13 aylık kutuları var aynı zamanda bultak yıldız kare üçgenli hem onları takıyor hem kule yapılabiliyor henüz kule yapamıyoruz ama iki üç tanesini üst üste koyuyor halkalardan yeni aldım denemeye çalışıyor aktivite masası aldım fisher price den onu seviyor ama hiçbir oyuncakla öyle yarım saat oynamıyor max 10 dk yanına boş kutu koy oyuncaklarını içine koyup çıkarmayı çok seviyorlar bime tahta yapboz gelmişti ciftlik hayvanlarının onu çok seviyor cıkarıp geri takıyo parçalaryla oynuyor fisher price nin doktor seti var onu da seviyor lego aldık şuan hiç ilgisini cekmedi zamanla oynar umarım çok pahalı zaten lego duplolar en sevdigi şeylerdeb biri de benim kalemlerim var ders calısırken kullandığım renkli renkli kalemligi istiyor tek tek cıkarıp geri koyuyor ilk zamanlarda bi saatr yakın oynuyordu ama kalem verirken dikkatli olmak gerekiyor ağzına gözüne sokmaması için renkli 100 adet toplar aldık hiç ilgisini cekmedi sattık buz parçalama diye bişey var geçen gün eşim onu almış geri iade edecegim zaten yaşının oyuncağı da degil