Nehirasu Merveeofs nexus marka sessiz minicik 2 tane maskesi var yetişkin ve çocuk için gayet güzel fiyatıda 600 1000 tl arası değişiyor farklı sitelere bakın şarjı güzel gidiyor
Mommyy1 Merveeofs bizde vzn var gayet sessiz calisiyor ben 3 4 ay once 450 ye almistim suan fiyati ne bilmiyorum.
gulsene1998 Merveeofs dün geldi kargomuz nexus aldık gayet kullanışlı çok sessiz minicik 660 tl ye aldım
Merveeofs Nehirasu Mommyy1 Atesbebek gulsene1998 asrinhatasi peki sadece kendi maskeleri kullanılmıyordur öteki makinelerde kullandığımız maskeler de kullanılıyor yani dimi
Atesbebek Bizde freely var bizde çok memnunuz çok sessiz . Genelde nexus oneriyorlafdi ama biz baktığımızda 800 kusur du bizde freely aldık. Sonra nexusta Bi indirime falan girdi . Bu kadar sessiz olacağını düşünmemiştim.
Atesbebek Merveeofs bilmiyorum bizde bir küçük çocuklar için birde büyük agizlik var bide boru gibi bir aparat var sanırım çocuğun takmak istemediği durumlarda kullanılıyor o da . Diğer aparatlara uyumlu mu bilemiyorum
Mommyy1 Merveeofs valla onu bilemicem ki zaten bizimki maskeyi orda durdurmuyor surekli eliyle cekip aliyor. Ben maskesiz yapiyorum.