Sunashn500 hanımlar merhabalar 🥰 15 aylık oğlum 13 kilo ilk bebeğim oldugu icin pek bilgim yok merak ediyorum kilosu normal mi zayıf mı sizin bebişler kac kiloydu 15 aylıkken kesinlikle kıyaslama amaclı açılmış bir post değil
canparelerim Sunashn500 gayet güzel maşallah🧿 persentilde üst sınırda hatta🤪😅 boyu kaç? Benim oğlum 22buçuk aylık 12kilo 89cm. Persentilde normal aralıkta. Geçen ay 13kiloydu hastalandı bir kilo verdi bu ay.
Profanne Sunashn500 Benim büyük oglum 3 yasında 13 kilo 😌 Kücük oglum 20 aylık 11 kilo 😌 Bana ve doktora göre ikiside normal kilodalar Sizinki de normaldir herhalde kontrole gittiginiz Bi doktor vardır o ne diyor
Dondurmalikahve Sunashn500 Benim oğlum 2 yaşındayken 12600 gramdı ve persentilde yüzde 45 lık dilimde gerisini siz düşünün 🙃 Zayıf değil zaten gözle bakınca bile anlaşılır bence toplu bile durur o kilo 🙂
Prenses18 Ya bnm kiz 14 aylıkken 15 kiloydu suan 21 aylik 14 kilo suan iyi kilosu ama vermeye başladı önceden tlfnla yedirebiliyordum telefonu kesince zayıflamaya başladı korkuyorum 10 kilo altına düşer diye😒