Urasss13 Merhaba annelerrrrr, ben ek gıdaya geçtim tadımları yaptık ama şimdi nasıl devam edeceğim bilmiyorum oğlum 6 aylık. Sabah kahvaltısı nasıl oluyor akşam uyumadan ne veriyorsunuz günlük düzen nasıl yardımcı olur musunuz
Duygu29 Urasss13 hayır daha 4,5 aylık. Tadımlar için dersime çalıştım ama sonrası yok☺️ çok heyecanlı bir dönem
Urasss13 Duygu29 evet heyecanlı ama ne yapacağım bugün ne yesin derken insan ne yapacağını şaşırıyor 😁 kolay gelsin o zaman 😊
Duygu29 Urasss13 3 kitap aldım; binlerce tarif var ve ay ay sınıflandırılmış. İsimleri; bu çocuk aç, bırak kendi yesin, acıkınca yer diye. Resimli bi şekilde inanılmaz güzel bi bakın isterseniz.
Urasss13 Duygu29 baktım onlara tarif çok var benim karıştırdığım konu sabah kalkınca mesela yumurta peynir pekmez karıştırıp verdim öğlen ne vermem lazım birde akşam ne vereyim. Uyumadan önce formül mama mı vermem lazım yoksa kaşık mama mı🙄 biraz karışık yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir😁
Duygu29 Urasss13 ilk başta tek öğünden 2 öğüne geçmeniz gerekiyor. Arada belki bir meyve yogurt. Akşamda mama. Anne sütü alıyor ise tek öğün yapıyolar arkadaşlarım. 1 yaşına kadar ana öğün anne sütü veya formül mama
Urasss13 Duygu29 şuan öğlen yoğurt veriyorum akşam bugün havuç elma kavanoz mama yapıp verdim. Teşekkür ederim 😑
Dygsnk Urasss13 merhaba nasıl yapıyosunuz acaba ben cam rende aldım e bebekten elmayı posalı böyle lifli gibi yaptı ve suyunu cıkardı bebeğim o sekilde kesinlikle yiyemez başka bi alternatif varmı bunun meyveleri nasıl püre yapabilirim tam hakim değilim
Urasss13 Dygsnk bende rendeyle yapıyorum posalı oluyor zaten suyuyla beraber koyuyorum havucuda haşlayıp çatalla ezip birleştiriyorum. Bence o kadar posalı olmasından bir şey olmaz yutabilir çok püre yaparsanız ilerde yemekte zorlanır o yüzden hafif posalı vermek daha iyi