Alpbaby Bebeğim 1 ay 3 günlük 2.5 3 saatte bir sağmış olduğum 120 ml süt tüketiyor kusması yok bazen 30 ml kala bırakır sizce çokmu içiyor dahada artarmı sütüm yetermi diye korkuyorum sizlerde durum nasıl
elfida01 Alpbaby canım her bebek farklı fazla gelse çok fazla kusardı benim bebeğim 2,5 aylık 2,5/3 saatte 50 cc ile 85 cc arası yiyor
kizcegunes Alpbaby 1 aylık olunca sarılık olma ihtimali kalmıyo değil mi? 2.5/3 saat çok iyi bir zaman aralığı benim için şu an. Biz 10 günlüğüz de
Nevram Alpbaby kizcegunes 10 günlükse 2 saatte bir uyandırıp bir emzirmek sizin için daha sağlıklı olabilir
Nevram Alpbaby gayet fazla emiyo benim kızım 2 aylık 100 cc emiyor sıkıntı yoksa doktorunuza da sorun
EBIOT Çok içmesinin bir zararı yok. Bende sağarak besliyorum oğlumu. İlk aylar güzel kilo alıyor bu sayede merak etme 3. Ayda 4. Ayda beslenme geriliği yaşadığında sıkıntıya girmiyorsun böylece. Ne kadar içerse o kadar iyi 🙂
Sule9191 Alpbaby bizde 4 aylığız 3 veya 4 saatte 180 cc içiyor bende sağarak veriyorum bazen yetmiyor mama ile destekliyorum
Byzbyz1 Alpbaby benim bebeğim 2ay 10 günlük 120ml-90ml arası içiyor 2-2.5 saatte bir. Neden sağarak veriyorsunuz? Ben de sağarak vermeye başladım mastitim var ve geçmek bilmedi bebeğim artık göğsümü tutmak istemiyor.. korkuyorum sağarak verince sütüm bitecek kesilecek diye
AvrupaYakasi Alpbaby ben de kızımı doğduğundan bu yana sağarak besliyorum. Düzenli sağımla devam ederseniz sütünüz artar. Benim kızım da 1-2 aylıkken o kadar içerdi. Doktor anne sütü olduğu için sorun olmadığını söylemişti
Kyselz AvrupaYakasi ara ara mı veriyordunuz bir vermede mı 160 CC içiyordu yoksa 160 CC sütü 3 saat içerisinde mı bitiriyor cnm
nrnazr_1 AvrupaYakasi kaç aylığa kadar sağarak geldiniz acaba? Bende sağarak vermeye başladım dışarı çıkınca falan nasıl olcak bilmiyorum
AvrupaYakasi nrnazr_1 6 aylık oldu dün. 😇 herkes çok korkutuyordu beni, sağarak gitmez diye. O kadar şey duymuştum ki bari bir ay, kırkı çıkana kadar sütümü verebilsem diyordum. Düzenli sağımla azalma olmuyor.
hzlyla26 Göğüs ucu çatlaklarım kan sızıntısına sebep oluyor bende iki gündür sağarak besliyorum makine çok geniş aldığı İÇİN meme ucunu kanatmıyor. Genelde 1aylık bebeğim 2,5-3 saatlik her beslemede 100-120ml süt içiyor bence normal sizinki de.