Ecemce Kizlar 4. aya bir hafta kala bebeğim bambaşka biri oldu bütün gün ağlıyor uyumuyor sanki bir yeri agriyormus gibi çığlık atiyor hiç bir şekilde durmuyor . Sizde bu atak ne kadar sürdü acaba doktora da götürdüm bugün kan idrar temiz çıktı..
milenaa123 Ecemce 3 ay 4 günlüğüz şuan son bir haftadır biz de çok zorlanıyoruz. Dediğiniz atak mı oluyor acaba ?
Yigitinannesi0312 Ecemce 4 ay 10.gunluk olduk uygulamada 6 gün kaldı yazıyor azalmaya başladı hissediyorum ama hala uyku direnmesi devam ediyor
incitanem22 Ecemce sürekli bi ıııılama kucakta olma isteği odadan çıkınca arkamdan ağlamalar memeyi zorla tutmalar uykuya dalamamalar:)
Sedoa_ Ecemce 3 ay 23 günlüğüz deli oluyorum kafamı duvarlara vuruyorum sinirden bazen. Uyumuyor mızık mızık sürekli. Bugün dışarı çıkardık gezdirdik biraz modu yerine geldi şimdi de uyumuyor sabahtan beri. Akşama mahvoldum🥹🥹🥹
Yigitinannesi0312 milenaa123 atak haftaları var bakın internetten bebeğin 40 haftalık doğduğu düşünülüyor
Yigitinannesi0312 Ecemce Google q atak haftası hesaplama yazın Hesapliyor diye bı sayfa Ama bebeğinizi 40 haftalik dogsaydi hangi gün olurdu diye hesaplayın ben tam 40+1 de dogurdugum için tam günü giriyorum
Bssraa2 Ecemce benim bebeğim de 3 ay 20 günlük dediğiniz gibi uyurken çığlık atıyor atak geçiriyor sanırım benimkide son zamanlarda huysuz çok allah yardımcımız olsun zor vallahi havalar ısınsa kendimi dışarı atacağım bebek arabasında hiç yoktan yarım saat uyuyor