Liya10Batur 10 aylik bebegimde ciddi sekilde demir eksikligi anemi eksikligi cikti doktrumuzun verdigi ilaci duzenli bi sekilde kullaniyorum ama bna onerebilecegiz bisi su verdik iyi gldi dedginiz birsey vrmi acaba
Feza4554 Liya10Batur siz bebeğinize bu güne kadar demir ilacı vermediniz mi ve hamileyken siz kullandınız mı
asude456 Liya10Batur benim bebegimdede var çok fazla süt ürünü vermeyin demir içeren besinlerin yanında mutlaka c vitaminli bir besin olsun portakal mandalina vs demir ilacını aç karnına verin ve 1 saat bekleyin +2 icerikli demir damlasi kullanın
Moniza Liya10Batur pekmez verin içerisine limon veya portakal damlatirsaniz direk kana geçiyormuş pekmez
Habibetlppp Liya10Batur yeşil mercimek tam bi demir deposu haftada 3 gün yaparım yediririm kıyma verebilirsin yumurta kuru meyveler kayısı ve özellikle kuru siyah üzüm kızım 13 aylık bunları sık sık tüketti bende bugün kanlarına baktırdım iyiydi ama kesinlikle yeşil mercimek yedir mercimekten köfte yap haşla mercimeği içine yumurta sarısı birazcık yulaf unu koy köfte yap yada yemeğini yap
Feza4554 Liya10Batur her sabah br kaşık pekmez siz ve bebeğiniz tüketin pekmez yoğurla tüketmesin bebek et kuzu eti çok İyi çocuklar için her gün bir avucunun ići kadar kıyma yemeklerine koyun verin çok iyi geliyo. Allah şifa versin inşallah bide İnstagram da bir sayfa ünerim var hastalanmayan çocuk sayfası çok faydalı