Senaaydin Kafa yastığı kullanan fayda sağlayan oldu mu 2 buçuk aylık kızım uyurken yüz üstü uyuyor ama uyanıkken sırt üstü zaman geçirdiğimiz için kafası biraz düz gibi geliyor alsam fayda sağlar mıyım
Acemiianne7 Senaaydin biz kullanıyoruz 5 aylığız bazen gündüz uyutunca da koyuyorum kafamız düzeldi gibi geliyor bana
barlastrtl Senaaydin Bebegim kafasi yan yatıyor. Ben 2 aylikken aldim kafayastigini. Uyku hariç uyanikken vakit gecirirken her daim o yastik kafasinin altında. Suan kafası topacık🥰🧿 5 aylik olduk hala kullanıyoruz
yasminmomy Senaaydin bi sağa bi sola bide sırt üstü yatırıyorum doğduğundan beri 4 aylığız yuvarlak kafamiz hiç kafa yastığına gerek duymadım 🥰
Senaaydin yasminmomy kızımın kafası çok sivri doğmadı zaten bide hep yüz üstü uyuyor ama gündüzleri sırt üstü sanki biraz düzleşti gibi geldi o yüzden ihtiyaç gibi hissettim gerçi çok hareketli yastıkta da ne kadar durur bilemiyorum
yasminmomy Senaaydin doğrudur her bebek bir değil şimdiden kendileri huyunu suyunu beliyor nasıl seviyorlarsa öyle yatıyorlar
Nazendehanim Senaaydin ben de vardı ama bebeğim kafası çok düz uyumaz uyurken çok hareket ettiği için hep kaydı kullanamadim ama kafa şekli normal
Yigitefeninannesi_ Senaaydin benim oğlumda hep sağ tarafa sırt üstü daha baskın yattığı için o tarafta hafif düzlük var doktorumuz uyurken yan yatırıp sırtını biseyle destekle ki dönmesin demişti öyle yapıyorum bende kafa yastığı düşünüyorum ama artık ne kadar yatar bilemiyorum