Siyah111 Bebeğim şuan 9 aylık 12.ayinda menejit asislarina baslicaz ama yan etkilerinden korkuyorum iki doz bexesero bir doz nimernixs dedi bu asırlardan yaptırıp yanetkisnolan oldumu birkaç yerde ağır geçtiğini kusma falan yaptığını okudum.
Ysgl26 Siyah111 8 aylıkken ilk dozu yapıldı hiç bi sıkıntı yaşamadık hafif uyku sersemliğü hali oldu onu da calpol vermiştim o yapıyo zaten.. bacakta hafif şişlik olabiliyo bebek yürüyosa topallama olabiliyo bi iki gün merak etmeyin
Ecce323 Siyah111 bebeğim 4 aylık ve ilk dozunu vurdurdum hiçbir yanetkiside olmadı önümüzdeki ay diger dozunu vurduracam
Siyah111 Bilmiyorum ki dün gittim kontrole öyle söyledi siz yaptırdınız mi herhangi bir yan etkisi oldu mu
Ezzzzi Korkmayın ben 3. Ay yaptırdım , 5. Ay yaptırdım , 13. Ay yaptıracağım . 3. Ay hiç bir yan etki yapmamıştı , 5. Ay bacak ağrısı oldu 2 gün huzursuzdu o kadar , umarım rahat geçirirsiniz
cydcvk Siyah111 bexsero ateş ve huzursuzluk yapabilir . Evde açılmamış ateş düşürücü bulundurun. Biz 4 doz yaptırdıl. Mesela sabah 9 da aşı olduysa öğleden sonra 3-4 gibi ateşi çıktı her aşıda. takipte kalın