hazel23 Kızlar doğum sonrası saçlarım çok dökülüyor her duşta belki üç beş avuç kökünden keser gibi elime geliyor ne yapıcam
midekoruyucu hazel23 hamileyken kullandığım vitamine bi süre daha devam ettim hemen kesildi dökülmelerim. Aynı sizin gibi felaket dökülüyordu avuç avuç… Decavit kullanıyordum bu arada.
printhelloworld hazel23 kan testi verdim birkaç vitaminim eksik çıkmış b12 çinko gibi zinco ve ocean mummy kullanmaya tekrar başladım dercos energy+ şampuan kullanıyorum urban biotin tonik sprey kullanmaya başladım 1 haftadır kullanıyorum bunları umarım işe yararlar
Ysgl26 hazel23 kel kalmazsın merak etme😂 hiçb birimiz kalmadık. 6 aydan itibaren azalarak bitiyo dökülme olayı eskisinden daha gür saçların oluyo sonra. Bi kan testi verin çinko ve b12 takviyesiyle dökülme oldukça azalıyo
kasimonbes Gokcehanim Urban care coffee sampuan ve tonik basladim hemen kesti 15 yildr cok dokulurdu ilginc hazel23 buna bende basladim sadece tonik kullaniyorum suan %40 azaldi sampuanini da alacagim
printhelloworld hazel23 izmit medical park hastanesinde bir doktora gittim urban sprey hariç kalanını doktor önerdi
benimbebegim hazel23 Aynı problem bende de vardı aşırı dökülüyordu, kızımın doktoru Bayer Elenatal 3 ( Doğum sonrası & Emzirme) vitamini yazdı hem sana hem bebeğe faydası olur dedi gerçekten 10 günde azaldı dökülmem
peloser hazel23 kel kalınmıyor merak etmeyin. Vitamine devam. 6. Aydan sonra azalıyor dökülme sonra da duruyor. Yeni saçlar geliyor. Üzülmeyin☺️