EslinSemAltas55 Kızlar zeytini cok seviyorum ama bir türlü nerden hangi marka nasıl alacağımı bilmiyorum söyle iri etli tadı acı olmayan zeytin markası bildiğiniz varmı
anayimbenn EslinSemAltas55 Ayyyy hemen söylüyorum sipariş ett Kavlak zeytin kendi sitesinde çok daha uygun özellikle siyah alacaksan kavlak special al etli böyle. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Sarısı da lezzetli dene bağımlı olacaksın bende çok severim
Asyaveannesi04 EslinSemAltas55 kahvaltılık satan yerlerden alıyorum şarküterilerden felan 20 çeşit zeytin oluyor
Findukezmesi EslinSemAltas55 zeytin aşığıyım öyle çok seviyorum ki çerez gibi zeytin yiyebilirim. Kendime kota koyuyorum artık. Ben kendi zeytinimi kendim kuruyorum. Öyle de kolay ki. Asla market zeytini yiyemem çünkü aradığımı bulamam.
midekoruyucu EslinSemAltas55 biz köylük yerdeyiz tekirdağdan biri arabasıyla dolaşarak satıyor 😁 ondan alıyoruz. Köyde yaşamanın tek güzel yanı
NariNariKiminYari EslinSemAltas55 kahvaltılık satan yerlerden tadına bakıp alıyorum iri dışı yumuşak olanı seçip alıyorum