Sinirden sabah beri başım Çatlıyor 4 gün önce trendyoldan sipariş oluşturdum 11 nisan da kargoya vermişler çok güzel sorun yok dün gece 01.30 da mail geldi evde olmadığınız için kargonuzu teslim edemedik diye o gün ise tüm gün evdeydim ve 2 kargom daha vardı getirdiler adamlar teslim ettiler bugün 8,30 gibi bi msj daha geldi kargonuzu istemediğiniz için şubeye geri gitti 3 gün içinde almazsanız geri iade edilecektir diye arıyorum müşteri hizmetlerini talep oluşturalım diyorlar 3 gün içinde sonuç alırsınız diyorlar 5000 kez aramam sonucu teslim edildiği şubeyi arıyorum kargomu dağıtıma çıkartmadan nasıl teslim edemedik diye şubeye alıyorsunuz diyorum şubede görünmüyor diyorlar satıcıyı arıyorum şubeye ulaşmış görünüyor diyor trendyolu arıyorum 1 e basın 2 ye basın diyor diyor ta sonunda ulaştım en kötü ihtimalle araştırılır para iadesi olur diyor kadına diyorum ki bu siparişim çocukların bayram için giyeceği üst baş para iadesi bi bekleyip yeni kargo oluşturuncaya kadar bayram geçer diyorum yapabileceğim birşey yok diyor daha sonra Aras denen şubenin ulaştığı şube numarasını buldum aradım Adam yüzsüz yüzsüz diyor ki atlanmıştır gelip şubeden alın napalım diyor diyorum ki daha kargoya verildi dağıtım msj ı atmadan nasıl böyle bi olay yaşıyoruz evde olduğum halde yalan söyleyip gecenin 1 inde msj geliyor diyorum otomatik gönderilmiştir bi sefer de şubeden alıverin ne olacak diyor tamam ben evde olurum duymam açılmaz kapı vs alalım şubeden ama siz yalan söyleyerek böyle bi olay yaşatıyorsunuz bana diyorum adamda diyor ki bende olsam bazen dağıtımda böyle atladığım da otomatik msj göndertiyorum diyor utanmadan yetişmediyse yarın çıkartın diyorum geldi artık şubeye yapamayız diyor be yüzsüzlük ne arsızlık bu ya bayram a yetişecek bi ürün var ödemesi yapılmış ne trendyol ilgileniyor kargo dan bu msj geldiği için ne adam hatasını kabul edip de demiyor yanlışlık olmuş tekrar gönderelim diye yüzsüz yüzsüz ben olsam bende sallarım diyor Allahım gelde çıldırma bunları nereye şikayet edebilirim ?