Ayseonrbrn Slm kızlar dört aylık bir oğlum var ve yüz üstü uzatınca kafasını hiç kaldırmıyor aynı durumda olan varmı çok endişeleniyorum sizce neden olabilir ne yapmam gerekiyor
OnurToprak Ayseonrbrn bu durumda mutlaka coxuk nörolojıye gorunun. Kucagınızda tuttugunuzda basını tutabılıyormu?
Aselmira_26 Ayseonrbrn noroloji doktoruna gotur derim hic kaldirsmiyorsa. Ama az kaldiriyorsa bekel derim bazi bebekler gec te tutabiliyor biz 5 aylik olduk diger 5 aylik bebeklere gore benim kizim biraz geride biz duzenli norolijiye gidiyoruz
Myagz Ayseonrbrn üçüncü ayda tutması gerekir. İnatagramda aymen balıkçı var takip et canım egzersiz falan gösteriyor dene bi değişim olmazsa beklemeden nöroloji doktoruna götür bence
Zahidefem Ayseonrbrn benimkide cok kaldirmiyo 4 ay 17 gunluk yuz ustu durmayi hic sevmedigi icin hic caba gostermiyo agliyo biraz duruyo sonra kaldirmiyo kafasini agliyo
ElizErva OnurToprak bilmiyorum yüzüstü yatırıyor sanırım öyle tutması lazım da belki gelişimi farklıdır her bebek aynı degilki
Aselmira_26 OnurToprak yuz ustu yatirdigimizda kaldirabildigi icin gitmiyoruz noroloji dpktorunda kontrollere gidiyoruz surekli spor yapar gibi kizimi hep gobek ustu ceviriyorum basini kaldirmasi icin dikkatini cekmeye calisiyorum gun gectikce iyi oluyor
Aryaarya Ayseonrbrn ben en başından beri yüzüstü durma egzersizleri yaptırıyorum. İlk başta 1-20 an duruyordu şimdi 5 dk civari duruyor sonra basıyor çığlığı. Bebeğiniz kilolu bir bebek mi? Kilolu bebekler de kaldırmakta zorlanıyor olabilir
EymenTaham Ayseonrbrn benim bebeğim de kaldırmıyor du ama ben hiç yüzüstü bırakmadım o yüzden kardırmıyordu şimdi bırakıyorum karşısına da dikkatini çekecek bir şey bırakıyorum öle ona bakıyor