Dbt3401 yani aklıma gelenleri soyleyim ama kendisi durup oynamıyor kesinlikle beraber oynuyoruz sadece başka Bi yere baksam bile hemen fark ediyor. Arabalarıyla bum bum diyerek oynuyoruz yere sürtüp tekerleğin döndürüyor bum bum diye diye. Toplarımiz var önce iki renkli topu birbirine vuruyorum sonra kırmızı topu sana attım diyip atıyorum. Sonra mavi topuda sana attım diyip atıyorum. Benim yaptığım gibi önce iki topu birbirine vurup sonra oda bana atıyor tektek bu şekilde oynuyoruz. Tahtalarimiz var ben tahtaları üst üste diziyorum o sürekli bozuyor güle güle ben yaptıkça bozuyor tahtaları inceliyor Bi 2 gündür kendi de dik Bi şekilde koymaya çalışıyor ama yapamıyor tabi. Onun dışında yırtılmaz hareketli kitaplarımız var çok kısa yazılı ben sesimi değiştirerek okuyorum her karakterde sayfalarida hızlı değiştirdiğim için okurken karakterlerin bazıları da hareket ettiği için dikkatini çekiyor bitincede kendi alip sayfalarını değiştiriyor vs. Yada dokun hisset kitaplarımız var onları okuyorum kısacık ses değiştirerek vehayvan sesleri çıkarıyorum oğlumda sayfadaki hisset kısımlarına dokunuyor. Bi tane normal hikaye kitabı aldım uyumadan okudum diye ama sayfaları hızlı değiştirmedigim için sıkılıyor parçaları malesef. Oyuncaklarını kutuya koydum diye oyun oynuyoruz oyuncak toplamaca ahahhq ama genelde kutudan alıp yere atmacayi seviyor az önce de aldım verdim diye oyun oynadık alıştı hahah sürekli arabayı ver annecim aah alıyorum teşekkür ederim diyorum sonra beb al diyorum o alıyor falan. Muhabbet kuşu, kedi, köpek, tavuk besliyoruz onları izlemeyi seviyor. Ama kesinlikle yürüme arkadaşıyla yürümüyor. Bende üstelemiyorum 🤷♀️ her çocuğun gelişimi farklıdır sonuçta sizde sorun etmeyin. 19 nisanda 1 yaşında olcaz inşallah