Svdmm Arkadaslar , en fazla 1500 e travrl sistem bebek arabasi bakiyoruz, onerebileceginiz bir bebek arabasi var mi ? Oyle cok fazla ozellige gerek yok , ana kucagi ve bebek arabasi bebek anatomisine uygun olsun islevini gorsun yeter.
Elifevrenoz Svdmm 2. El düşünürmüsünüz oğlum 10 aylık çok severek ve rahatlıkla kullandık 1400 tl satıyorum kraft pro fit gri&kahve iyi geceler
hulyaakin Svdmm prego laon'a da bakabilirsiniz 1200 liraya almiştım şubat ayında... Altındaki sepet çanta gibi inanılmaz derecede çok eşya alabiliyor hem fermuarlı oldugu için biri eğildi bişey yürüttü korkusu yok...
canyarim @Svdmm canyon travel sistem bebek arabası var canım e bebekte ben oNdan kullanıyorum çok memnunum 899 lira bide bir bak istersen
[silindi] Svdmm Elele baby allroad 👍Doğduğundan beri kullanıyorum.Arabamızın bagajı geniş olduğu için travel tercih ettim. Siz de illaki travel istiyorsanız inceleyin beğeneceğinizi düşünüyorum.
ruhpastasi Svdmm travel almayın pismanliktir.... elinde sonunda satilip daha hafif baston araba alınır
Orianna Svdmm wellgro kesinlikle bayıldım hem çok uygun hem şık hem çok rahat bebeğim biner binmez uyuyor