Srzry yanıtınızı yeni gördüm kusura bakmayın. benim ailem çok yakınımda. aynı sokaktayız hatta ama annem çok yoğun. sbaha 9 gibi yarım saatliğine uğrar bir daha gün içinde zor görürüm annemi. ara ara 1 haftalığına şehir dısına gidiyor o zaman da yalnızım full. bakılabilir tabii ama zor epey. ben de genel olarqk yalnız bakıyorum. bebeklerimle evde tek olduğum çok günler oldu. çok haftalar oldu. kışı hep evde beraber geçirdik. ama annemin çok yakınımda olduğunu bilmem de yetiyor tabi. misalen geçen hafta ağır hasta olduk eşim ve ben. evde serum taktırdık gece 2 saat kadar annem baktı bebeklere. annem olmasa bi gün birimiz bi gün birimiz taktırırdık serumu. ama kendinize güvenin Allah cc gücünü vermez mi hiç. yoruluyor yıpranıyoruz ama yapılmayacak şey değil. evden çıkmak biraz ölüm bana 🥲 bebek arabasını aç gir kendin hazırlan, birini hazırla bebek arabaya koy gel diğerini giydir. yanına yiyecekler giyecekler derken çıkmadan yoruluyorum daha. işin zoru bunun dönüşü var çantq boşaltmaca vs 😂 zor ama çok güzel. tek başına bakabilmek, kendi düzenin kendi doğrularınla büyütmek çok güzel