A2B4 11 ay 2 günlüğüz uzaktan kumandayi uzatıp kumandayi al dediğimde alıyor.fakat bana kumandayi ver dediğimde vermiyor .sadece ver kavramını nasıl öğretirim
_YanakReisinAnnesii A2B4 elleriyle bir nesne tutturup babasına kendiniz verdirebilirsiniz . Aa babaya verelim , verdik vs diyebilirsiniz. 1 yaş gibi öğreniyorlar genelde tamamen .
Hep-sevgiden A2B4 benim oğlumda 10 aylik bende uğraşıyorum yapsın diye uzatıyorum alıyor ver deyip elimi uzatıyorum elime koyuyor ama bırakmıyor bilmiyorum ne zaman yapacak
bengamzeee1 A2B4 benim oğlum 11 aylıkken bu sorundan dolayı götürdüm doktora al ver yapmıyor alkış baybay yok diye bana gelisim geriligi var otizim sınırda dedi eve gelene kadar agladım cigerim söküldü nerdeyse cocugum suan 16 aylık al ver alkıs laf dinleme parmakla işaret hepsini yapıyo lütfen kötü düşünme
_YanakReisinAnnesii A2B4 benim oğlum da o aylar da alırdı ama genel olarak vermezdi 😂 1 yaş gibi al-ver parmakla gösterme vs hepsini bir an da yapmaya başladı
Hep-sevgiden A2B4 yapacaklar allahin izniyle cnm ben zaten bu bebisleri çözemiyorum bir gün yaptığını ertesi gün yapmıyor bir gün çok güzel anlıyor beni birgun oralı olmuyor sağlıkla büyüsünler inşallah
_YanakReisinAnnesii A2B4 üstelik alkışı da 1 yaşından sonra yapmaya başladı düzenli ve bilinçli olarak mesela . Bay bay yapıyordu daha öncelerinde, gel gel çok nadir yaptı. Şuan 20 aylık gayet iyi gelişimi. Endişe etme vakti zamanı gelince yapacaktır 🌺
A2B4 _YanakReisinAnnesii Sağol canım benim alkış baybay var.ama bilinçsiz evet😂Bir de cani isterse sen sürekli yaparsan.sadece bir odadan ismiyle seslenip gel dersem geliyor 😊 bir de uzatıp al dediğimde😁