Melis22 Ozgeozcn ya benim de öyle oldu bebeğimin baş parmağı sağlık ocağında ki doktor antibiyotikli krem verdi ama fayda etmedi ne yapacağımı bende bilemiyorum 😢
Mdorukkk Ozgeozcn benim bebeğimde de oldu ayak bakim merkezine gidiyordum batan kısmı kestiler. Ama bazen ona gerek kalmadan krem kullanınca geçiyor bebeğime fucidin kullandım tırnak batması için
Defnebebek3 Sıcak suyla baş parmaklarına masaj yapın geriye doğru günde 5 dk 2 3 kere sonra doktorunuzun önerdiği kremi sürün zamanla tuçırnak etten kurtuluyor benim bebeğimde de olmuştu 1 aylıkken
Merve_Aydn61 Ozgeozcn Benim bebeğimde de oldu krem verdi bide calpol şurup verdi ağrı yapar acır dedi sabah akşam krem kullandım geçti . Oğlumun eli apse yapmıştı şişmişti baya geçti çok şükür
sumeyyepy Biz de oldu birkaç haftalikti oğlum ayak tırnağı batikti iltihaplandi bactroban kullandık geçti tırnak da zamanla kendi düzeninde uzadı duzeldi
tedbea Eğer iltihap yoksa zeytinyağı sürün sürtünmeyi hafifletiyor. Diğer türlü yukardaki kremlerden sürüp uzamasını beklemek. Bir de sürtünen yerleri kısa kesmeyin
Mdorukkk Ozgeozcn onlar sadece batan komşu kesip çıkarttılar yani sizde batığı çok ince makasla kesebilirsiniz çok dikkatli bir şekilde ama batığı da cımbızla alırsınız