Deletedmom_42 Kızlar normal doğum yapmıştım popo kenarındaki dikişimde enfeksiyon oldu biraz şiş daha öncede post açmıştım tiramisin(terramycin) kremi sürsem sorun olmaz heralde değilmi
alyamoms_ Deletedmom_42 şöyle ben eczacıyım sürsen sıkıntı olmaz asla ama doktoruna yinede sorup kullan canım
Dfncgdm2022 Deletedmom_42 doktorjn sana batıkon sur demedımı canım barıkon dıkısının enfeksıyon kapmaması ıcın hemde cabuk ıyılesmesı ıcın kullanman lazımdı bana bır de madecassol yazdı sorunsuz butun dıkıslerım erıdı gıttı hem batıkonu kullandım her gun hemde kremi
Deletedmom_42 alyamoms_ çok teşekkür ederim ama inan bazen doktorlar çileden çıkarıyor içe doğru beze oldu dikiş dibinden sıvı sızıyor ben demesem hala bana antibiyotik vermiyordu bu şekilde olur böyle iyileşir diyo varmı ya böyle bişey ..
Deletedmom_42 Dfncgdm2022 sadece batikonla bir kez pansuman yap dedi o kadar bende temiz tuttum dediğini yaptım ama nafile şimdi dört bel gündür Burda denilenlere uyuyorum şükür toparlamaya başladı dikişler atıyor kendini 37.gün. Bu 🥺😰daha hızlı iyileşmesi için bu kremdende sürsem nasıl olur diye düşündüm